Vladimir Stanković

Direktor

Nakon dvadesetogodišnje karijere finansijskog direktora, 2004. godine dolazi na ideju da otvori sopstvenu firmu, kako bi odgovorio potrebama lokalnog tržišta za pouzdanom knjigovodstvenom agencijom.

U početku nije bilo lako, mala opština, a veliki broj knjigovodstvenih agencija, ali upornost i kontinuiran rad na usavršavanju svog znanja omogućili su da se uspešno prebrode svi izazovi sa kojima smo se susreli.

I dan danas za sebe kaže da je „đak prvak“ i da je knjigovodstvo posao koji se celog života uči.

Svoje slobodno vreme voli da provodi u krugu porodice, kao i uz fudbal, kojim se aktivno bavio do 35. godine.

Jelena Grgić

Svoje prvo praktično iskustvo stiče u našoj agenciji i sada već ima radni staž od 10 godina, te sa pravom možemo reći da predstavlja desnu ruku direktora.

Iako je po prirodi tiha, u njoj leži velika energija koja sve nas u agenciji gura napred (nemojte pokušavati da je naljutite, nećete uspeti 😀 ).

U slobodno vreme voli da putuje, trenutno na je na kvoti od 10 zemalja.

Dragana Brdar Valent

Nekoliko godina je radila na poslovima osiguranja i knjigovodstva u saobraćajnom preduzeću, da bi nakon toga radila kao statističar u,

Prilikom testiranja za posao u našoj agenciji, pokazala se kao najbolji kandidat i iskoristila je šansu koja joj je pružena. Multitasking joj je drugo ime.

Ponosna je majka dva dečaka i svoje slobodno vreme najviše voli da provodi sa porodicom.

Srđan Stanković

Još tokom srednje škole dolazio je na praksu u agenciju za vreme letnjeg raspusta. Nakon završenih master studija ekonomije počinje da stiče prvo profesionalno radno iskustvo kod nas.

Najmlađi je član tima, zadužen za kreativnije stvari u firmi, kao što je ovaj sajt.

Otac mu je preneo veliku ljubav prema fudbalu, te svoje slobodno vreme uglavnom provodi obučavajući mlade fudbalere.